AKTUELLT OCH SENASTE NYTT HOS OSS

Både stora och små saker som händer oss på ARKIREST

Vi välkomnar Revit med öppna armar!

Det finns fantastiska  program och verktyg på marknaden! Självklart vill vi på ARKIREST använda oss av dem. Med hjälp av Revit och BIM kan vi jobba snabbare och leverera en slutprodukt till kund av bästa kvalité. Vi säger inte hejdå till AutoCAD men vi välkomnar Revit med öppna armar!

Planlösning med storkök och möblering till
gamla Afrodite

ARKIREST har nu 3D-skannat och digitaliserat restaurang Afrodites gamla lokaler i Linköping. Nyproducerade och kontrollmätta planritningar behövdes över lokalen så det fixade vi förstås. Vi tog också fram planlösning för storköket och inredningen.

Fresh Kolgrill i Linköping

ARKIREST levererar möbler och köksutrustning till Fresh Kolgrill i Linköping. Vi tackar för uppdraget och önskar lycka till åt de nya ägarna.  

3D-skanning av stora lokaler

På uppdrag av Vasaparken Fastighets AB har ARKIREST utfört 3D-skanning och kontrollmätning av deras fastighet på hörnet av Platensgatan/Ågatan (fd. Platå). Ett perfekt exempel på stora lokaler med osymmetrisk rumsbildning  som utan skanning-teknik skulle ha kostat mycket tid, ansträngning och pengar. Nu blev jobbet istället lätt som en plätt och uppmätt på millimetern.

På uppdrag av Svenska kyrkan...

…har ARKIREST blivit ombedda att ta fram design och inredning som ska passa i historisk miljö. Ett spännande uppdrag där lite extra tänk och smarta lösningar kräver att vi gnuggar geniknölarna. Vi tackar för förtroendet och tar oss an uppgiften med positivitet och energi.

ARKIREST besöker Formexmässan

Under dagen knöt vi kontakter med nya leverantörer och fick en stor dos av information om nya material, produkter och de senaste trenderna. Efter många givande besök i mässans olika montrar åkte vi därifrån inspirerade och nöjda.

Green Cup Juice Café

ARKIREST har fått förtroendet att leverera inredning till Green Cup Juice Café i centrala Linköping. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot härliga svalkande juicer och fräscha sallader framöver.

IMG_0cx546

ARKIREST utforskar Furniture & Light Fair i Stockholm

Vi på Arkirest håller oss alltid uppdaterade gällande de mest kvalitativa, moderna och unika möblerna, materialen och produkterna på marknaden. Självklart besökte vi Furniture & Light Fair för att låta oss inspireras. Vi pratade med leverantörer och tillverkare från hela Europa och etablerade nya spännande kontakter.

ARKIREST besöker Fastfood- & cafémässan i Stockholm 30-31/1 2019

Arkirest träffade många leverantörer för storköksmaskiner från både Sverige och Europa. Vi knöt nya fina kontakter med lovande samarbetspartners.

Röda Huset får ny design

Arkirest levererar ny designlösning och ritningsunderlag till Röda Huset i Kisa

Mjärdevi Center, Teknikringen 10,
583 30 Linköping,Sverige

Tel  013 329 26 85
Mob 073 716 83 38

Org.nr. 5591711337
arkirest@arkirest.se

Copyright © 2018 by Arkirest AB