AKTUELLT OCH SENASTE NYTT HOS OSS

Både stora och små saker händer hos oss på ARKIREST

Museihuset - Ljungsbro

Från Göta Kanals Museihus till festlokal med restaurang!

Vi håller som bäst på att bygga om museet till en fräsch och modern festlokal och restaurang.
Inte nog med det så kommer vi även att anlägga en stor terrass placerad längst med långsidan av byggnadens baksida med utsikt mot Göta Kanal.

Lina

Välkommen till teamet Lina Bergsbo!

Arkigroup växer och vi har där med den stora glädjen att presentera vår nya projektledare.

Lina kommer senast från mässbranschen och är van vid att ha många bollar i luften.

Sälj och kundfokus har alltid gått som en röd tråd i hennes tidigare yrkeskarriär.

” Jag ser fram emot att möta alla nya och gamla kunder här på Arkigroup”, hälsar Lina.

Nybyggnation - italiensk restaurang i Linköping

Här färdigställs ytterligare ett projekt till vår meritlista. I Linköping, närmare bestämt i stadsdelen Ryd, har vi tagit projektet från planritnings stadiet till nyckelfärdigt överlämnande med alla delmoment inräknade.

Här har vi har utrustat restaurangen med olika produkter såsom ett komplett kylrum och en vedugn, special-importerad direkt från Italien.

 Precision och balans har varit vårt fokus för att uppfylla vår kunds ambition och önskemål. Vi tackar vår kund för deras förtroende och hoppas på framtida samarbeten.

Ny logga

Nu har vi monterat en skylt med vår nya logga på på kontoret

Läs mer 

ARKIREST startar ett dotterbolag

År 2020 har ARKIBYGG startats upp som dotterbolag till ARKIREST för att bedriva verksamhet kring renoveringar och byggnationer.
Läs mer 

Arkirest  har fått i uppdrag av restaurang Farang i Stockholm att projektleda innefattande ritning, design samt inredning och snickeriarbeten.

Vi fortsätter att utveckla framåt

Företaget har flyttat till en större, mer anpassad lokal med kontor lager och verkstad.

Ni är alla välkomna att hälsa på oss i Tornby industriområde, i Linköping, på Kolfallsgatan 7.

Vi välkomnar Revit med öppna armar!

Det finns fantastiska  program och verktyg på marknaden! Självklart vill vi på ARKIREST använda oss av dem. Med hjälp av Revit och BIM kan vi jobba snabbare och leverera en slutprodukt till kund av bästa kvalité. Vi säger inte hejdå till AutoCAD men vi välkomnar Revit med öppna armar!

Planlösning med storkök och möblering till
gamla Afrodite

ARKIREST har nu 3D-skannat och digitaliserat restaurang Afrodites gamla lokaler i Linköping. Nyproducerade och kontrollmätta planritningar behövdes över lokalen vilket vi snabbt och enkelt löste. Vi tog också fram en planlösning över storköket och deras inredning.

Fresh Kolgrill i Linköping

ARKIREST har levererat möbler och köksutrustning till Fresh Kolgrill i Linköping. Vi tackar för uppdraget och önskar ett stort lycka till åt de nya ägarna.  

3D-skanning av stora lokaler

På uppdrag av Vasaparken Fastighets AB har ARKIREST utfört 3D-skanning och kontrollmätning av deras fastighet på hörnet av Platensgatan/Ågatan (fd. Platå). Ett perfekt exempel på stora lokaler med osymmetrisk rumsbildning  som utan skanning-teknik skulle ha kostat mycket tid, ansträngning och pengar. Nu blev jobbet istället lätt som en plätt och uppmätt på millimetern.

Inredning för historisk miljö

På uppdrag från Svenska Kyrkan har ARKIREST blivit ombedda att ta fram en design och inredning som ska passa i en historisk miljö. Ett spännande uppdrag där lite extra tänk och smarta lösningar krävs. Vi tackar för förtroendet och tar oss an uppgiften med positivitet och energi.

ARKIREST besöker Formexmässan

Under dagen knöt vi kontakter med nya leverantörer och fick en stor dos av information om nya material, produkter och de senaste trenderna. Efter många givande besök i mässans olika montrar åkte vi därifrån inspirerade och nöjda.

Green Cup Juice Café

ARKIREST har fått förtroendet att leverera inredning till Green Cup Juice Café i centrala Linköping. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot härliga svalkande juicer och fräscha sallader framöver.

IMG_0cx546

ARKIREST utforskar Furniture & Light Fair i Stockholm

Vi på Arkirest håller oss alltid uppdaterade gällande de mest kvalitativa, moderna och unika möblerna, materialen och produkterna på marknaden. Självklart besökte vi Furniture & Light Fair för att låta oss inspireras. Vi pratade med leverantörer och tillverkare från hela Europa och etablerade nya spännande kontakter.

ARKIREST besöker Fastfood- & cafémässan i Stockholm 30-31/1 2019

Arkirest träffade många leverantörer för storköksmaskiner från både Sverige och Europa. Vi knöt nya fina kontakter med lovande samarbetspartners.

Röda Huset får ny design

Arkirest levererar ny designlösning och ritningsunderlag till Röda Huset i Kisa

rödahuset

Tornby,
Kolfallsgatan 17,
582 73 Linköping

Telefon:  013 15 10 00

E-post: arkirest@arkirest.se

Vi hjälpa dig med finansiering

Copyright © 2018 by Arkirest AB